On demand. On time.

Update over leveringen in verband met het coronavirus

11-08-2020

 247TailorSteel is voor veel bedrijven een belangrijke leverancier. Op deze pagina brengen wij regelmatig een update met betrekking tot bestelmogelijkheden, leveringen, capaciteit en bereikbaarheid. Bekijkt u deze pagina regelmatig voor nieuwe updates:

Afgelopen periode

Behoefte in de markt: 
Door het coronavirus is er een veranderende behoefte in de markt. Een trend die wij zien is de toename van orders met korte levertijden. Wij zijn hier op ingericht en kunnen, indien gewenst, binnen 48 uur uw order leveren. Verder is de doorlooptijd van aanvraag tot offerte zoals u van ons gewend bent binnen een minuut. 

Genomen maatregelen: 
We houden ons aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM. We hebben de afgelopen maanden ervoor gekozen bezoek aan onze kantoren en productielocaties tot het noodzakelijke te beperken. Onze intentie is om vanaf september weer bezoek te ontvangen. Tevens zijn we voornemens om de OpenDoors in Varsseveld weer op te pakken. De klanten die zich voor de corona periode hadden ingeschreven krijgen nu voorrang. Later dit jaar kunnen alle geïnteresseerden zich inschrijven. 
In de productie werken we met ploegen en daar zijn de pauzes aangepast, en is de wisseling van ploegen zo geregeld dat mensen uit verschillende ploegen of afdelingen elkaar niet tegenkomen. Dit zijn voor ons noodzakelijke en onvermijdelijke maatregelen geweest. 
We hebben zeepdispensers bij de ingang en vragen bezoekers 1,5 meter afstand te houden. Bent u ziek of verkouden, dan verzoeken we u graag om thuis te blijven.

Per 1 juni 2020 zijn de maatregelen rondom corona door het management outbreak team in Nederland versoepeld. Wij laten de Area Sales Managers op afspraak weer klanten bezoeken. Hierbij worden de regels zoals aangegeven in acht genomen. Geen handen schudden en 1,5m afstand houden zijn daarbij de belangrijkste. 

Uitdagingen: 
Door de veranderde behoefte in de markt hebben we de nodige uitdagingen gekend. Onze productie heeft enorme pieken in orders gezien, met als gevolg dat sommige orders vertraagd geleverd werden. We hebben diverse stappen ondernomen om deze pieken beter op te kunnen vangen in de toekomst. Ook pakketdiensten hebben een enorme piek gekend in de afgelopen maanden. Zo ook bij onze partners. In sommige gevallen is uw geduld op de proef gesteld.

Update leveringen

Ons doel is uw bestellingen elke dag op tijd af te leveren. Op dit moment doen zich geen grote veranderingen binnen onze levermogelijkheden voor. Het kan echter wel voorkomen dat een enkele levering een dag vertraagd is. Dit vanwege de algehele beschikbaarheid van transport. We werken met meerdere staalleveranciers samen, waardoor we op dit moment voldoende staal materiaal beschikbaar hebben. 

Bestellingen via online portaal Sophia®

U kunt verder via ons online portaal Sophia® bestellingen plaatsen. Sophia is en blijft 24/7 voor u beschikbaar, hiermee heeft u direct toegang tot ons machinepark en kunt u offertes binnen 1 minuut ontvangen. Door de hoge graad van automatisering en digitalisering zijn wij in staat alle bestellingen goed te verwerken. Dankzij twee onafhankelijke productie locaties in Nederland en Duitsland kunnen wij met de productie capaciteit schuiven en is het risico op uitval gespreid. Tevens zal onze derde productielocatie in Hilden (DE) medio September operationeel zijn.

Contact

Wij blijven voor u bereikbaar – telefonisch of via email met onze Customer Service. Uw accountmanager is persoonlijk bereikbaar voor u, dat vinden wij belangrijk. Wij houden ons aan de algemene veiligheidsrichtlijnen voor de gezondheidszorg. Voor een afspraak kunt u direct contact opnemen met de accountmanager in uw regio.

*Disclaimer: Wij proberen iedere dag te voorkomen dat de keten te zeer verstoord wordt. Echter moeten en willen  wij ons houden aan alle overheidsmaatregelen. Dat kan betekenen dat er onvoorziene situaties kunnen optreden.

 

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Vertaling lgsz.mapopup.title niet gevonden

Vertaling lgsz.mapopup.text niet gevonden

Vertaling lgsz.mapopup.cta niet gevonden